Wij zijn maandag weer geopend
Headerafbeelding

Laura van Rhee

Laura van Rhee is een ondernemende, betrokken en creatieve persoonlijkheid. Ze is direct, eerlijk, accuraat en ze vind het belangrijk om correct en vriendelijk naar klanten te communiceren. Daarnaast geniet zij van de diversiteit aan werkzaamheden en haalt zij juist veel energie uit een drukke werkdag.  

Na een aantal jaren werkervaring binnen het bankwezen en op financieel/administratief gebied, werkt zij als Commercieel medewerker binnendienst bij Leefvrij Risk.

Op het gebied van scholing is zij na het afronden van de opleiding ‘Ondernemer manager detailhandel’ de HBO-opleiding ‘Facility Management’ gaan volgen. Daarnaast heeft ze de nodige vakdiploma’s (WFT) behaald.

Laura is opgegroeid in Noord-Brabant en in 2011 voor de liefde in het Noord-Limburgse Venray komen wonen. Naast haar drukke bestaan als moeder geniet zij volop van leuke uitstapjes met haar gezin. In de weekenden en vakanties gaat ze graag kamperen met de caravan en rijdt ze daarvoor het liefst naar zonnige bestemmingen zoals Italië, Kroatië of Spanje. Laura houdt zich in haar schaarse vrije momenten graag culinair bezig door het maken van lekkere taarten en ze kookt graag voor vrienden en familie. Tevens vind ze haar rust in het kijken naar een goede serie.

© Leefvrij Risk - 2020

Created by